Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Pozovite nas:

  011 3164 200  

065 88 55 363

 

office@rnt.co.rs

 
USLUGE 
 

01 KNJIGOVODSTVO I RAČUNOVODSTVO 

Standardne knjigovodstvene usluge podrazumevaju sve vrste knjiženja ( u zavisnosti od obima posla i ugovornih obaveza ).

Pored standardnih knjigovodstveno-računovodstvenih usluga, iz palete naših proizvoda možete u okviru ugovorene cene koristiti niz pogodnosti potpuno besplatno.  

 

02 FINANSIJSKI I PORESKI KONSALTING 

U obillju zakonskih propisa, bankarskih pravila i inspekcijskog nadzora nije lako biti na ispravnom putu. 

Naš tim je tu da Vam iskustvom i praćenjem mnoštva propisa olakša snalaženje i uputi Vas na najekonomičniju i legalnu opciju tako što svaku nedoumicu analiziramo sa pravnog i ekonomskog aspekta. 

 

03 PRIJAVE, ODJAVE, PODNESCI I TERENSKI RAD 

Vaše vreme i Vaši nervi su nam dragoceni, jer mi želimo da se Vi fokusirate na Vašu delatnost kako bi ostvarili profit, a ne na beskrajno tumaranje po šalterima. Iz tog razloga svakako u okviru mesečne cene podrazumevamo angažovanje našeg tima na poslovima terenskog rada. 

 

04 FINANSIJSKA PODRŠKA 

Ovde već uveliko izlazimo iz okvira u kome su briga o Vašim knjigovodstvenim poslovima naše jedino interesovanje. 

Pored gore navedenih usluga, nudimo Vam i stimulaciju u obliku bespovratnih sredstava - naš poklon za Vas. 

Takodje postoji i mogućnost plaćanja dela mesečnog održavanja ili mesečnog održavanja u celini ( u zavisnosti od proizvodnog programa i delatnosti Vašeg preduzeća ) kompenzacijom za vaše proizvode ili usluge. To znači da ne morate da plaćate vašeg knjigovodju novcem, već da umesto toga možete mesečnu obavezu izmiriti robom iz svog asortimana ili uslugama koje vršite. 

 

05 BESPLATNI MARKETING 

Pri potpisivanju ugovora, dobijate mogućnost da postanete deo mreže preduzeća koja se besplatno reklamira u okviru mreže.