Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

PREPORUKE 

 

 

 

Knjigovodstvena agencija RNT je sa nama od samog početka. Svojim znanjem i umećem nesebično su nas uputili u nepoznanice poslovanja i neprestano nam pružaju profesionalnu podršku. Ostajemo verne njima, jer im verujemo kao što su i oni u početku verovali i bodrili nas. Zahvalne smo im na pomoći, strpljenju, razumevanju i nadamo se dugoj, uspešnoj saradnji.

 Vanja i Ana 

EDUKATIVNI STUDIO VORTO

 

  

Izuzetna saradnja već niz godina, kvalitetne usluge i profesionalno osoblje, uvek dostupno za svaku vrstu podrške i pomoći u knjigovodstvu. Sve preporuke!

Zoran Macura

FOTOKOPIRNICA ZEMUNICA

 
 

Preporučujem agenciju RNT, pouzdan partner u svakom pogledu. Hvala na svemu!

Pera Borić

GO PRINT ŠTAMPARIJA

 

 

Srećni smo što smo pronašli ove divne ljude koji su nam zaista olakšali posao u mnogim stvarima, pogotovo nama koji smo relativno skoro započeli privatno poslovanje. Pre svega su profesionalni, odgovorni, puni strpljenja i razumevanja, te se nadamo da ćemo uz njihovu pomoć uspešno poslovati i dugo zajednički saradjivati. Iskrene preporuke za RNT knjigovodstvo.               

Snežana Nikolić

VESELI MOTIVI

 

 

Zasluga za priličan deo uspeha koji svakodnevno postižemo sa punim pravom pripada našem knjigovodji. Zbog toga firmu RNT preporučujem kao stabilnog i poštenog partnera koji se drži dogovora i stoji iza svog rada. 

Zlatan Smajić

 CAFE LA LIBERTAD

 

 

Konsultantske usluge koje mi pruža RNT knjigovodstvo su mi mnogo olakšale proces donošenja ključnih odluka u mom poslu. 

 Branimir Stefanović

MIROČ a.d.

 

 

Svakim danom je sve više poreskih nedoumica i teškoća koje se moraju rešavati brzo i bez grešaka. Stručna pomoć koju nudi firma RNT zaista je za svaku preporuku.

Tigran Vilotijević

D MED HEALTHCARE d.o.o.

 

 

Stručnost, profesionalnost, pouzdanost, brzina, ljubaznost, odlična logistička podrška u poslovanju. Topla preporuka za osoblje i usluge Knjigovodstvene agencije RNT. 

Dr Andrijana Ćulafić

SPECIJALISTIČKA ORDINACIJA ""LILO""
  Centar za ishranu zdravih i bolesnih ljudi

 

 

Pohvaljujem kolege iz RNT-a i preporučujem ih svakom ko ima potrebu za kvalitetnim i pouzdanim knjigovodstvenim servisom. 

Milorad Milutinović

BIRO M and M

 

 

Zadovoljna sam saradnjom sa knjigovodstvenom agencijom RNT i preporučujem ih od srca.

Jelena Jungić

J.J. Cotton

 

 

Preporučujem agenciju RNT jer je pouzdan partner u svakom pogledu.

Predrag Ocokoljić

TRGOVINSKA RADNJA PLUTON

 

 

 

Dugi niz godina poznajem ljude iz RNT-a i mogu da kažem da nikada nismo imali pitanje koje nismo rešili brzo i na obostrano zadovoljstvo.

Stefanović Ivan

HAIR CUT IVAN

 

 

Tatjana Rajak iz knjigovodstvene firme RNT mi je uvek svesrdno izlazila u susret po pitanjima poreskog i finansijskog konsaltinga. Preporučujem je svakom kao pravog stručnjaka koji poznaje propise.

 

Nataša Partenijević

MUŠKI FRIZERSKI SALON ANDJELA

 

 

 

Oduvek smo izbegavali dodatno opterećenje na naše poslovanje koje stvara briga o obračunu plata, PDV-u, porezima, šalterima... Sada je sve to iza nas; ne razmišljamo o tome, tako da sada možemo da se fokusiramo samo na obavljanje delatnosti, a ne na trošenje energije na raspetljavanje gomile papira. 

 

Kristina Stepanović

SPECIJALNA BOLNICA ZA GINEKOLOGIJU

I AKUŠERSTVO NOVA PLUS

 

 

 

Preporučujem preduzeće RNT zbog ljubaznosti i visokog kvaliteta usluga koje pružaju. Zaista su pravi oslonac u sferi finansijskog savetovanja i zakonske regulative vezane za poreze.

 

Mihajlović Goran

 OUR NAŠA doo

 

 

Želim da pohvalim i preporučim RNT knjigovodstvo. Uvek su na raspolaganju i uvek se trude da pronadju najbolju opciju za racionalno poslovanje i uštedu novca.

 

Branka Štrumberger

TR ZELENIŠ

 

 

Upućujem sve pohvale na račun knjigovodstvene agencije RNT doo Beograd zbog profesionalnog odnosa prema klijentima i zbog poznavanja svog posla.

 

Darko Domazet

KAFANICA SIBINJANIN

 

 

Pohvaljujem RNT knjigovodstvo. Uvek mogu da se oslonim na njihovu dobronamernost jer se uvek trude da ljudi rade bez brige o svakodnevnim administrativnim pitanjima. 

Predrag Cucić

FRIZERSKI SALON SA

TRADICIJOM PREDRAG

 

 

Preporučujem kolege iz knjigovodstvene firme RNT doo kao ozbiljne stručnjake.

                                                                                                              Milutinović Miloš

KNJIGOVODSTVENI CENTAR

MILUTINOVIĆ